ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Συνάδελφε, συναδέλφισσα
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
Με την βάρβαρη πολιτική των μνημονίων.
ΚΑΜΙΑ- ΑΝΟΧΗ- ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
στην συνεχιζόμενη αντεργατική, αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτικη.
Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
του Νεοφιλελευθερισμού.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ & ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ:
Ενιαία Εργασιακά, Μισθολογικά, Ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. ΟΧΙ στην απορύθμιση της εργασίας, στον εργασιακό μεσαίωνα. Όχι στο νέο υπο-κατώτατο μισθό που ετοιμάζουν.

Προσλήψεις μόνιμης σταθερής εργασίας. Όχι στις ελαστικές σχέσεις εργασίας. τα διάφορα προγράμματα που ανακυκλώνουν την ανεργία, με μισθό πείνας και εξαθλίωσης. ●Μετατροπή σε αορίστου χρόνου όλων των συμβάσεων που ανανεώνονται κάθε χρόνο, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων σους ΟΤΑ , των συμβάσεων στις υπηρεσίες καθαριότητας που εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. ; Όχι στις απολύσεις.
Συλλογική σύμβαση εργασίας που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της ζωής. Όχι στις ατομικές συμβάσεις εργασίας.
ΑΥΞΗΣΕΙΣ στους μισθούς για να ζούμε με αξιοπρέπεια. Σταδιακή επαναφορά των αμοιβών στη προ μνημονίων εποχή, με την ανάλογη αύξηση του βασικού εισαγωγικού μισθού. ● Επαναφορά ΤΩΡΑ του 13ου /14ου μισθού ( δώρα εορτών, επίδομα αδείας) . Αύξηση της αμοιβής υπερωριακής εργασίας
● Επαναφορά των τριών κλιμακίων με την συμπλήρωση πενταετίας για τους ασφαλισμένους στα Β.Α.Ε. ●Κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων. Ο εργαζόμενος να παραμένει στην εργασία του μέχρι να του καταβληθεί η σύνταξη, όπως γίνεται με τους ΙΔ. Δικαίου (ΙΚΑ). ΜΕΙΩΣΗ των ωρών εργασίας και των ορίων ηλικίας για τη σύνταξη. Δημόσιες επενδύσεις. Έργα κατασκευής και συντήρησης κοινωνικών υποδομών, σχολείων, νοσοκομείων, παιδικών σταθμών κλπ. Συντήρηση κοινωνικών δομών στους Δήμους, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές, ελεύθερους χώρους, πεζοδρόμια με αυτεπιστασία για να περιοριστεί η ανεργία και όχι να δίνονται σε εργολάβους.
●Όχι στην υποβάθμιση και διάλυση των δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών. ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση δημοσίων υπηρεσιών και κοινωνικών αγαθών. Όχι στη φοροκατεγίδα, φορολιστία, στον ΕΝΦΙΑ, στο πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας. Διαγραφή των τόκων στα δάνεια για πρώτη κατοικία, μείωση των επιτοκίων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και τις Τράπεζες. Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το σφαγείο των πολυεθνικών, των τραπεζιτών, του κεφαλαίου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ των λαών. Να διαλυθεί σε εργατική, διεθνιστική κατεύθυνση.

Εάν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνει πάλη λαϊκή, μπορούμε να ελπίζουμε.
Με Ανεξάρτητους Μαζικούς Συντονισμένους Αγώνες μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
Να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s