Σχετικά με την απόλυση του Γιάννη Σαλάπα

Η Ανεξάρτητη Ταξική Εργατική Κίνηση εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη
συμπαράσταση της στον συνάδελφο Γιάννη Σαλάπα ο οποίος απολύθηκε μαζί με άλλους 9 συναδέλφους από την εταιρεία Τeleperformance όπου και δούλευε στη τεχνική υποστήριξη για λογαριασμό της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας WIND

. Η δικαιολογία της διοίκησης ήταν σε αυτήν την περίπτωση ότι απομακρύνονται οι λιγότερο αποδοτικοί. Ένα μήνα πριν όμως ο ίδιος είχε αναλάβει την εκπαίδευση τριών εργαζομένων σε συνθήκες παραγωγής. Η αλήθεια είναι άλλη, ο Γιάννης είναι εγγεγραμμένο μέλος του σωματείου και αποφάσισε να απεργήσει στην Πανελλαδική ­ Πανεργατική απεργία της 3ης Δεκεμβρίου σύμφωνα και με την απόφαση του κλαδικού σωματείου ΣΕΤΗΠ.
Με ενωτικούς ταξικούς αγώνες όλων των εργαζομένων θα ανατρέψουμε την εκδικητική απόλυση του συναδέλφου καθώς και το σύνολο της επίθεσης που έχουν εξαπολύσει οι εταιρείες του κλάδου πατώντας πάνω στα ερείπια των εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.
Καλούμε όλα τα επιχειρησιακά σωματεία, κάθε εργατική συλλογικότητα καθώς και το κλαδικό σωματείο να καταδικάσουν άμεσα την απόλυση και να απαιτήσουν άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου.
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s