ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ…

Αθήνα 11/11/2013
 
Εργαζόμενες- Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Νέες και Νέοι,

Το απόγευμα του Σαββάτου  9/11/13,  ο συνάδελφος Δημήτρης Τσίτκανος μέλος της Γραμματείας της Πρωτοβουλίας για τη δημιουργία μιας πανελλαδικής ανεξάρτητης ταξικής κίνησης, ανακάλυψε εντελώς τυχαία στο αυτοκίνητό του, ένα κινητό τηλέφωνο κολλημένο με μονωτική ταινία, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Ασφαλώς και η πράξη αυτή δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για μια πράξη με πολλούς ίσως  στόχους  και μηνύματα. Από μια απλή πράξη εκφοβισμού ή παρακολούθησης του συντρόφου ή και πιθανής συκοφάντησής του.
Όλα αυτά ασφαλώς και συνδέονται αντικειμενικά με το ευρύτερο σχέδιο κρατικών, παρακρατικών και φασιστικών μηχανισμών του συστήματος, για την τρομοκράτηση ή και συκοφάντηση του εργατικού λαϊκού κινήματος και ευρύτερα των δυνάμεων της αριστεράς, που αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικα.

Αντιπροσωπεία της Εργατικής Κίνησης και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας το πρωί της Κυριακής 10/11, στην εισαγγελέα υπηρεσίας Αθηνών. Στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, όπου ο σ. Δ. Τσίτκανος παρέδωσε το ύποπτο κινητό, έδωσε κατάθεση και υπέβαλε μήνυση κατά των αγνώστων δραστών.

Εργαζόμενες- Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Νέες και Νέοι,

Μέσα στη διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική και κοινωνική κατάσταση της συνεχούς  φτωχοποίησης εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών και της ανόδου της ανεργίας σε πρωτοφανή μεταπολεμικά επίπεδα για ευρωπαϊκή χώρα,  οι διάφοροι μηχανισμοί ανησυχούν από την σταθερή και συνεπή δράση των αγωνιστών της Κίνησής μας.

Δεν πάει πολύς καιρός από το επεισόδιο του συναδέλφου Παναγιωτόπουλου Χ. στο Δήμο Βύρωνα ή το κάψιμο του αυτοκινήτου του συναδέλφουΝ. Γουρλά.   Ας το χωνέψουν καλά. Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται με τέτοιες ενέργειες, η συλλογική και οργανωμένη δουλειά μας, είναι και παραμένει η απάντησή μας. Η προσφυγή στο μαζικό αγώνα, παρέχει τη καλύτερη προστασία των αγωνιστών.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ        

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s