ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Δήλωσε προκλητικά ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, αναφερόμενος στους εργαζόμενους των Δήμων που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στη διαθεσιμότητα – απόλυση.

 

Προνόμιο το δικαίωμα στην εργασία.

Τρομοκράτης όποιος αγωνίζεται  για μια αξιοπρεπή ζωή, κατά τον πρωθυπουργό της άθλιας συγκυβέρνησης.

Αυτοί που απειλούν, τρομοκρατούν και βγάζουν σε διαθεσιμότητα, ανθρώπους των 710 ευρώ το μήνα, που πήραν δάνειο για ένα σπίτι και σήμερα δεν μπορούν να το ξεπληρώσουν,  που δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους,  είναι η μαύρη συγκυβέρνηση που πρωθυπουργό έχει τον κ. Σαμαρά. Θα πρέπει να ξέρει ότι με την πολιτική του σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

Όταν οι χορτάτοι όπως ο κ. Σαμαράς, που δε γνωρίζει τι θα πει φτώχεια, ανεργία, ανέχεια, καημός, που απολαμβάνει  χρόνια τώρα τα βουλευτικά, υπουργικά προνόμια,
που σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δήλωσε για το 2010, αφού και καταθέσεις έχει 238.308 ευρώ, 23.137 λίρες Αγγλίας, 12.825 δολάρια, 3.500 μετοχές και τεράστια ακίνητα. Ένα σπίτι και ένα οικόπεδο στην Κηφισιά, την επικαρπία ενός διαμερίσματος στην οδό Μουρούζη στο κέντρο της Αθήνας, ποσοστό εξ’ αδιαιρέτου σε δύο αγροτεμάχια στην Πουντανέζα Λαυρίου και ένα αγροτεμάχιο στην Πύλο. Επίσης, είναι συνιδιοκτήτης ενός οικοπέδου στις Ροβιές Ευβοίας. Η σύζυγος του Γεωργία δηλώνει: ένα σπίτι και ένα οικόπεδο στην Εκάλη (ποσοστό εξ’ αδιαιρέτου), ένα οικόπεδο στην Καλλιθέα (ποσοστό εξ’ αδιαιρέτου), ένα γραφείο στην οδό Πανεπιστημίου (ποσοστό εξ’ αδιαιρέτου), ένα διαμέρισμα στην οδό Δημοκρίτου, καθώς και ένα διαμέρισμα και ένα κατάστημα στο Ναύπλιο.

Πώς να καταλάβει  το φτωχό λαό.    Μόνο να επιβάλει μια βάρβαρη πολιτική ξέρει.

Δυστυχώς όμως  αυτοί κυβερνούν τη χώρα. Ως πότε όμως;

 

Ένας λαός το ξέρει!!! .

 

Όταν η αδικία γίνεται νόμος και με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καταλύουν ακόμα  το σύνταγμα και διαλύουν την κοινωνία, τότε η αντίσταση για την ανατροπή τους είναι καθήκον.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s