ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 20/09/2012

 

Προς τη διοίκηση της WIND

 

 

Η διοίκηση της εταιρίας απαίτησε από το Σωματείο μας να κατεβάσει το πανό που πρόσφατα αναρτήσαμε έξω από το κτήριο της Λ. Αθηνών, με σύνθημα: «Όχι Απολύσεις – Μειώσεις Μισθών. Συλλογικές Συμβάσεις για Όλους».

Kατανοούμε απόλυτα τους λόγους του αιτήματος της διοίκησης. Γνωρίζουμε ότι την ενοχλεί να βγαίνει προς τα έξω η αλήθεια – και ιδιαίτερα ότι προετοιμάζεται να επιτεθεί στην Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ότι έχει κάνει σειρά απολύσεων, ότι έχει μειώσει δραματικά το προσωπικό στην εταιρία.

 

Σας ενημερώνουμε πως αποφασίσαμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ να γίνουμε αποδέκτες της μείωσης των θέσεων εργασίας μας, των μισθών μας και της χειροτέρευσης των συνθηκών εργασίας μας.

 

Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα της εργασίας μας, τους μισθούς, τα επιδόματα και τις συνθήκες εργασίας που έχουμε κατακτήσει με αγώνες.

 

Θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτή την προσπάθεια όλους τους τρόπους επικοινωνίας όπως αφίσες, πανό, εφημερίδες, διαδίκτυο, προκειμένου να κάνουμε γνωστές τις διεκδικήσεις μας όχι μόνο στους εργαζόμενους της εταιρίας, αλλά και σε όλη την κοινωνία που είναι αποδέκτες των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

Οποιαδήποτε ενέργεια από την διοίκηση της WIND να εμποδιστεί η προσπάθειά ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους συναδέλφους μας και την υπόλοιπη κοινωνία, θα την θεωρήσουμε ως επιχείρηση καταστολής των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών και θα κάνουμε τα πάντα για να τις υπερασπιστούμε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s