ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Το χτύπημα στο Μάριο Λώλο,  χτύπημα στην ελευθερία του τύπου, στις δημοκρατικές ελευθερίες, στο εργατικό κίνημα.

Συνάδελφοι ,  Συναδέλφισσες,

Το χτύπημα στο κεφάλι του Μάριου Λώλου, του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, από αστυνομικό των ΜΑΤ, είναι ένα χτύπημα στην ελευθερία του Τύπου, στα συνδικαλιστικά δικαιώματα, τις δημοκρατικές ελευθερίες αλλά και στο εργατικό κίνημα.

Η στοχοποίηση του συγκεκριμένου συναδέλφου,  που έχει πέσει ξανά θύμα δολοφονικών χτυπημάτων από αστυνομικούς την ώρα της εργασίας του, δεν δείχνει τίποτα άλλο από το διαρκές μίσος των μηχανισμών του «βαθέως κράτους» και των πολιτικών του εγκεφάλων για κάθε ασυμβίβαστη φωνή, για κάθε ανεξάρτητη έκφραση του εργατικού κινήματος.

Στην εποχή του Μνημονίου και της διακυβέρνησης από το «μαύρο μέτωπο» των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με ηγεμονία της ακροδεξιάς αντίληψης, φαίνεται πως τα μόνα ρεπορτάζ και φωτογραφίες που οι κυβερνώντες και τα όργανά τους αφήνουν να δημοσιοποιηθούν, είναι μόνον αυτά από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν.

Ευχόμαστε στον συναγωνιστή  Μάριο Λώλο ολόψυχα καλή ανάρρωση και καλή συνέχεια στον δύσκολο προσωπικό του αγώνα, για μια ενημέρωση χωρίς παρωπίδες, χωρίς παραμορφωτικούς φακούς αλλά και για μια ανεξάρτητη συνδικαλιστική έκφραση.

Εμπρός λοιπόν όλοι οι εργαζόμενοι ας αντισταθούμε,  υψώνοντας  τοίχος  αγωνιστικής ενότητας απέναντι στον κρατικό αυταρχισμό και την βία του μνημονίου. 

πρωτοβουλία για μια

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s