Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ


Εργαζόμενες- Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, Νέες και Νέοι,

Καταγγέλλουμε τη δολοφονική επιδρομή κράτους και παρακράτους που εξαπέλυσε η κυβέρνηση για να καταστείλει τη συνάντηση των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος με τους χιλιάδες απεργούς.  Μπροστά στο ανθρώπινο ποτάμι οργής και αγανάκτησης, που βδομάδες τώρα συνεχώς διογκώνεται,  η κυβέρνηση αδυνατεί να περάσει τα νέα πιο σκληρά μέτρα του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος, χωρίς αξεπέραστο για αυτήν πολιτικό κόστος. Το σύνολο των αστικών πολιτικών  κομμάτων, κλυδωνίζονται στη δίνη των τριγμών που έχει δημιουργήσει το μαζικό λαϊκό ξέσπασμα. Για αυτό και οι μηχανισμοί προστασίας του συστήματος, με την ξεδιάντροπη προτροπή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που υποστηρίζει ότι «η δημοκρατία χρειάζεται νεκρούς»,  μπροστά στο διογκούμενο μαζικό λαϊκό κίνημα και την αδυναμία του πολιτικού κατεστημένου να προχωρήσει, ανέλαβαν εγκληματική δράση. Οι γνωστοί  ασφαλίτες ντυμένοι στα μαύρα, με την ενεργή συμμετοχή και συμβολή των επίσημων δυνάμεων ασφαλείας που έδωσαν το έναυσμα, ψέκασαν με χημικά την Αθήνα. Με στόχο την εκκένωση της πλατείας Συντάγματος, δημιούργησαν συνθήκες ασφυξίας σε μια ακτίνα χιλιομέτρων πέριξ της πλατείας. Παρά την ολοκληρωτική και συντονισμένη επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας και των εγκάθετων δυνάμεών τους, ο λαός της Αθήνας και οι απεργοί, αντιστάθηκαν με κάθε τρόπο, δεν υποχώρησαν  και ανασυγκροτούνται στην Πλατεία Συντάγματος. Τα πολιτικά μασκαρέματα, τα παζάρια Παπανδρέου – Σαμαρά και τα «εκλογικά φαντάσματα» πάνω από τις Πλατείες  δεν θα μας αποπροσανατολίσουν

Η  Πλατεία, είναι και θα συνεχίσει να είναι, η καρδιά της ανατροπής των μνημονίων και της ξένης κηδεμονίας από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ.

Το πολύχρωμο αγωνιστικό  βουητό της θα ακουσθεί και αυτή την Κυριακή 19/6/2011, όπως και όσες Κυριακές χρειαστούν για τη ΝΙΚΗ.

Θα ακουστεί στις 23/6/2011, την ημέρα πανευρωπαϊκής κινητοποίησης για τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. και στη διάρκεια της συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή.

Απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας απαιτείται να συνεδριάσουν άμεσα τα συνδικάτα και να απαντήσουν με συντονισμένο απεργιακό αγώνα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τη δημιουργία

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

e-mail: protatek@yahoo.gr ,  pas@syte.gr, WWW.protpatek.wordpress.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s